Ce culori purtam iarna asta

Ce culori purtam iarna asta

Ce culori purtam iarna asta 

Cel mai usor mod de a-ți actualiza garderoba pentru un nou sezon. Culorile sunt primele care se schimba de la un sezon la altul, astfel că, daca vara purtăm pasteluri si nuante foarte deschise, toamna acestea se schimba in ton cu vremea de afară (nuanțe naturale, pământii ), pentru că iarna să ne indreptam atentia tot mai mult către credinciosul negru.

Totuși, nu te grăbi să renunți la pastelurile tale de vară, încă, deoarece designerii le-au introdus în tendințele cheie pentru sezonul de toamnă-iarnă. Citește mai departe pentru a vedea ce alte culori vei purta în acest sezon.

Pasteluri de iarnă

Pastelurile reci înlocuiesc negrul și griurile în acest sezon. Sunt în trend toamna, însă sunt chiar mai șic pe măsură ce temperaturile scad. Cât de bine arată un palton roz pastel sau bleu pudrat alături de zăpada albă!

 

Culori aprinse

Din nou, nu te grăbi să renunți complet la culori, din contra. Dacă pastelurile nu sunt tocmai pe placul tău, atunci poți alege dintr-o gamă variată de culori aprinse de la oranj tangerine la fucsia și albastru cobalt. Roșu și roz sunt un super trend sezonul acesta.

 

Pietre prețioase

Luna decembrie ne îndeamnă la opulență și excese de toate felurile, iar pietrele prețioase își fac apariția nu doar pe bijuterii, ci și pe hainele noastre. Verde smarald, galbenul muștar al citrinului, roșu rubiniu sunt nuanțele ce îți vor îmbogăți garderobă în acest sezon.

 

 

Nuanțele naturii

Între toamnă și iarnă e loc de culori neutre. Khaki, camel, cognac, ivoriu, griuri și bleumarin sunt nuanțe inspirate din natură. Alege-le pe cele potrivite nuanței tenului tău și vei arăta fabulos.

 

Cand vizitezi site-ul lylyfashion.ro acesta poate stoca sau prelua informatii in browser-ul sau device-ul dvs sub forma de cookie.