Ce nu trebuie sa purtam in 2023

Ce nu trebuie sa purtam in 2023

Pantalonii culottes au făcut senzație vara trecută, dar să sperăm că nu vor reveni în tendințe în 2023. Aceste piese nu sunt neapărat urâte, dar îți acoperă silueta și nu ies în evidență cu nimic. Optează, în schimb, pentru o fustă sau o pereche de pantaloni clasici.

Fustele midi voluminoase

Fustele midi vor rămâne, cu siguranță, în tendințe și în 2023, dar sperăm că vor dispărea cele foarte voluminoase, care te duc cu gândul la anii 50.

Kimonoul

Kimonoul este o piesă care nu prea își are rostul în garderoba unei femei. Nici nu îți ține cald, nici nu îți scoate silueta în evidență și nu schimbă cu nimic o ținută. Optează, mai bine, pentru o jachetă biker sau un sacou. Sunt piese versatile, care nu se vor demoda niciodată.

Rochiile decupate în părți

Nu prea înțelegem rostul rochiilor decupate în talie ori în orice alt loc. Nu spun nimic și nu sunt sexy, dacă nu arăți ca un model. Alege, mai bine, rochiile sau fuste cu șliț înalt, care îți scot picioarele în evidență.

Culorile neon

Culorile neon intră de fiecare dată în topul pieselor urâte de bărbați și nici ție nu îți aduc vreun beneficiu. Dacă nu vrei să pară că tocmai ai aterizat de pe ringul de dans al unei discoteci din anii 80, evită-le cât poți de mult.

Cand vizitezi site-ul lylyfashion.ro acesta poate stoca sau prelua informatii in browser-ul sau device-ul dvs sub forma de cookie. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).