Despre Noi

Atelier de croitorie si broderie Bucuresti

Oviziune. Ținuta perfectă
În 1996 am plecat cu o viziune. Acea viziune se traducea, cel mai simplu, prin două valori care deşi se completează natural, sunt rar găsite împreună în practică. Acea viziune se traducea prin simplitate și eleganță. Credem cu tărie că aceste două calități, regăsite în toate creeațiile noastre, definesc ținuta perfectă.

Fiecare design al nostru pleacă de la aceste valori iar rezultatul este întotdeauna gata să ofere clienţilor noştri oportunitatea de a străluci oriunde ne poartă creaţiile. Hainele realizate de noi nu sunt pur și simplu haine, ci sunt produsul principiilor noastre, adaptate tendințelor din piață și exigenţelor clienţilor noștri.

Cu o experiență de peste 23 ani în design și retușuri, clienții noștri vor găsi în Lyly Fashion un partener puternic, inovator și de încredere pentru toate nevoile vestimentare, gata oricând să contribuie decisiv la impunerea imaginii lor, indiferent de eveniment.

Cu înclinația spre client și flexibilitatea de care dăm dovadă în creația noastră, păstrând totodată principiile noastre de bază, suntem oricând gata să ne primim clienții în atelierul nostru și să le oferim toate serviciile de care au nevoie pentru a face față cu succes oricărui eveniment.

Cand vizitezi site-ul lylyfashion.ro acesta poate stoca sau prelua informatii in browser-ul sau device-ul dvs sub forma de cookie.