Tendinte primavara 2017

Tendinte primavara 2017

Vrem, nu vrem, cu toții suntem legați de tendințele anului în curs. Fie că vrem să facem impresie bună la o primă întâlnire, că mergem la un interviu sau schimbăm colegii de școală, cu toții vrem să fim bine primiți și admirați.


În primăvara- vara acestui an, revenim, ușor-ușor, la moda anilor ’60-’70. Vă mai amintiți de pantalonii largi și evazați? De rochițele sau compleurile în pătrățele? Dacă voi nu, cu siguranță părinții voștrii o fac. Iar cu accesoriile potrivite, pot „învia și străluci”.

13-Pantaloni-la-moda-primavara-vara-2015

Pantalonii skinny sunt, în continuare, în vogă. Doar că, în acest an, un pic mai scurți,alungind silueta.

6-Pantaloni-la-moda-primavara-vara-2015

Anul acesta purtăm tot felul de tricouri: de la cele croșetate (ei bine, da, sunt în vogă!), mulate sau largi, la bustierele tip sutien sau transparente.

9-Topuri-si-tricouri-primavara-vara-2015

Blugii rupți revin în forță,alături de cei largi, evazați sau salopete.

12-Blugi-la-moda-primavara-vara-2015

Despre toate acestea, pe larg, în articolele viitoare însă. Acum, pentru că avem o mică idee despre ce este la modă și cum combinăm anumite piese vestimentare (fotografiile vorbesc de la sine), eu zic să pornim la cumpărături. Magazinul Lyly Fashion are, în rafturile lui, produse în trend. Nu rămâne decât să le achiziționați și să le purtați conform tendințelor lansate de marii creatori de modă.
Spor la cumpărături!

Cand vizitezi site-ul lylyfashion.ro acesta poate stoca sau prelua informatii in browser-ul sau device-ul dvs sub forma de cookie.